Primary tabs

Regjistrimi në kopshte,2020

Të dhëna mujore mbi numrin e fëmijëve të regjistruar në kopshtet publike. Raportimi për këto të dhëna bëhet nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF) . Nga Shtator 2019 kopshti Shkoza e Vjetër është bashkuar me kopshtin Shkozë e Re ndaj shifra e raportuar jep të dhënat për të dy kopshtet bashkë, ndërsa Kopshti Sauk duke qënë se ka dy godina të ndryshme është ndarë në Kopshti Sauk i Vjetër "Borëbardha" dhe Kopshti Sauk i Ri. Kopshti "Kodër Kamëz" ka kaluar në Kopshtin e ri Nr.63 "Shtëpiza Magjike" i cili është hap në muajin Shkurt 2020. Kopshti Sauk i vjetër "Borëbardha", në datën 10.10.2020 ka kaluar në kopësht me drekë.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit3.15 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaMar 12, 2021