Primary tabs

Regjistrimi në kopshte,2017-2021

Të dhëna mujore mbi numrin e fëmijëve të regjistruar në kopshtet publike. Qelizat bosh tregojnë mungesë raportimi. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF). Nga Shtator 2019 kopshti Shkoza e Vjetër është bashkuar me kopshtin Shkozë e Re ndaj shifra e raportuar jep të dhënat për të dy kopshtet bashkë, ndërsa Kopshti Sauk duke qënë se ka dy godina të ndryshme është ndarë në Kopshti Sauk i vjetër "Borëbardha" dhe Kopshti Sauk i Ri. Kopshti "Kodër Kamëz" ka kaluar në Kopshtin e ri Nr.63 "Shtëpiza Magjike" i cili është hap në muajin Shkurt 2020. Kopshti Sauk i vjetër "Borëbardha", në datën 10.10.2020 ka kaluar në kopësht me drekë. Kopshti Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë gjatë muajit Prill 2021.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit12.66 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 21, 2021