Primary tabs

Regjistrimi në kopshte,2018

Të dhëna mbi numrin e fëmijëve të regjistruar në kopshtet publike. Raportimi për këto të dhëna kryhet nga Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve (QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit3 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJul 11, 2019