Primary tabs

Punonjësit sipas kategorive të pagave 2018

Numri i punonjësve të Bashkisë sipas kategorive të pagave (nëpunës të lartë dhe drejtues, specialistë, teknikë, punëtorë të thjeshtë etj.) të raportuara nga Drejtoria e Financës.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit327 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 04, 2020