Primary tabs

Punonjësit sipas kategorive të pagave 2016-2018

Numri i punonjësve të Bashkisë sipas kategorive të pagave (nëpunës të lartë dhe drejtues, specialistë, teknikë, punëtorë të thjeshtë etj.) të raportuara nga Drejtoria e Financës.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit5.2 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 04, 2020