Primary tabs

Punëkërkues të regjistruar, 2016

Të dhëna mbi punëkërkues/aplikantë të regjistruar sipas kategorive, të ndërmjetësuarit në punësim, të punësuarit si dhe ofertat e punës nga subjektet private. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Nxitjes së Punësimit. Qelizat bosh nënkuptojnë mungesë raportimi.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit581 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 05, 2019