Primary tabs

Prodhimi i ujit, 2020

Të dhëna mbi volumin (në mijë m3) të ujit të prodhuar gjatë periudhës Janar-Dhjetor 2020 raportuar nga Ujësjellës Kanalizime Tiranë (UKT). Sqarojmë se UKT ofron shërbimin e shitjes së ujit me shumicë për Bashkinë Kamëz.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit773 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 02, 2021