Primary tabs

Pagesat mesatare të një biznesi, 2016-2020

Të dhëna mbi pagesat mesatare që kryen një biznes gjatë një viti. Pagesat nuk përfshijnë tabelat reklamuese që janë individuale dhe taksën e ndertesës që ndryshon nga biznesi në biznes. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme e Taksave dhe Tarifave Vendore (DPTTV). Qelizat bosh nënkuptojnë që e dhëna nuk është raportuar më parë.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit15.9 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 19, 2021