Primary tabs

Objekte kulturore dhe pikat turistike

Të dhëna vjetore mbi pikat turistike dhe objekteve të trashëgimisë kulturore në Tiranë që mund të vizitohen nga turistët vendas e të huaj raportuara nga Drejtoria e Trashëgimisë Kulturore dhe e Turizmit.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit95 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 14, 2022