Primary tabs

Numri i vendparkimeve për Taxi, 2017- 2021

Numri i vendparkimeve për taxi sipas zonave 1,2,3,4 në frekuenca tremujore.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit4.17 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaAug 30, 2021