Primary tabs

Shtretër në çerdhe, 2018

Numri i shtretërve në çerdhet publike të Tiranës raportuar nga Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve (QEZHEF). Në muajin Shtator 2018, Çerdhja Nr 4 është ndarë në 2 Çerdhe: në Çerdhen Nr 4 (ekzistuese) dhe në Çerdhen Nr 21 (e re). Gjithashtu, në muajin Shtator 2018 është hapur edhe Çerdhja Nr 34.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.06 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 15, 2019