Primary tabs

Shtretër në çerdhe, 2019

Numri i shtretërve në çerdhet publike të Tiranës raportuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.11 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 21, 2020