Primary tabs

Rrugët për dërgimin e mbetjeve, 2016

Të dhëna të përgjithshme mbi shërbimin e pastrimit dhe mbetjet e transportuara në landfill, numri i rrugëve që menaxhohen për të transportuar mbetjet .Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme Nr. 1 e Qytetit.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.42 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 25, 2019