Primary tabs

Numri i lindjeve, vdekjeve dhe shtesa natyrore, 2011

Shtesa natyrore sipas njësive administrative në Bashkinë e Tiranës. Shtesa natyrore llogaritet si diferencë midis lindjeve dhe vdekjeve të raportuara nga Gjendja Civile.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.