Primary tabs

Numri i biletave të shitura në sheshet Eco Parking, 2021.

Të dhënat mujore në seri të biletave të shitura në sheshet e Eco Parking. Të dhënat per Sheshin Skenderbej per muajin Korrik 2021 nuk mund te gjenerohen si rezultat i nje defekti elektrik disa ditor, i cili është raportuar dhe pranë Bashkisë Tiranë. Qelizat janë bosh në ato sheshe e muaj në të cilat sheshet nuk kanë ekzistuar ose janë mbyllur. Raportimi vijon nga muaji Janar deri ne muajin Gusht 2021.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.