Primary tabs

Numri i biletave të shitura në sheshet Eco Parking, 2020.

Të dhënat mujore në seri të biletave të shitura në sheshet e Eco Parking. Raportimi është nga Janar 2020 deri në Dhjetor 2020. Qelizat janë bosh në ato sheshe e muajit në të cilat nuk kanë ekzistuar ose janë mbyllur.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.