Primary tabs

Kopshte dhe çerdhe në Nj.A, 2016

Numri i çerdheve dhe kopshteve publike që ndodhen në secilën Njësi Administrative urbane. Të dhënat janë për vitin 2016 raportuar nga Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve (QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit312 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 22, 2019