Primary tabs

Niveli i ndotjes së ajrit, 2012-2019

Të dhëna mbi nivelin e ndotjes së ajrit në Tiranë , vlera e matur është në µg/m³ . Të dhënat (marr nga Raporti i Monitorimit të Gjendjes së Mjedisit publikuar nga Agjencia Kombëtare e Mjedisit) raportohen nga Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Viti 2018 nuk ka shifra të raportuara.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit16.42 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 15, 2020