Primary tabs

Niveli i ndotjes akustike, 2019

Të dhënat nivelit të zhurmave (LA/eq) të matura ditën dhe natën për 10 stacione monitorimi, (marr nga Raporti i Monitorimit të Gjendjes së Mjedisit publikuar nga Agjencia Kombëtare e Mjedisit)të cilat raportohen nga Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit673 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 12, 2021