Primary tabs

Nevojat për projekte, 2016

Nevojat për projekte në fushën e infrastrukturës sipas zonave (urbane e rurale) dhe programeve të buxhetit që janë dërguar për miratim në buxhet. Raportimi i këtyre të dhënave kryhet nga Drejtoria e Investimeve të Punëve Publike.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit715 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 24, 2019