Primary tabs

Ndotje nga subjektet, 2021

Të dhëna mbi akt-konstatime të mbajtura për ndotjet nga subjekte sipas kategorive raportuar nga Agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit (AMK). Në tabelë janë paraqitur të dhëna vetëm për ato Njësitë Administrative ku janë mbajtur akt-konstatime. Qelizat bosh nënkuptojnë vlerën 0 (zero).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit7.21 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 14, 2021