Primary tabs

Ndotja akustike në Tiranë, 2016-2019

Të dhënat mbi nivelin e zhurmave (LA/eq) të matura ditën dhe natën në Tirane. Të dhënat (marr nga Raporti i Monitorimit të Gjendjes së Mjedisit publikuar nga Agjencia Kombëtare e Mjedisit) raportohen për 10 stacione monitorimi nga Drejtoria e Politikave dhe Edukimit Mjedisor. Për vitet 2016-2017 të dhënat janë në norma mesatare dhe jo të ndara sipas satacioneve të monitorimit.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit15.71 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 15, 2020