Primary tabs

Ndërhyrje operacionale, 2017

Të dhënat me frekuencë mujore mbi ndërhyrjet operacionale të kryera nga Agjencia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi, zjarre të lehta nënkuptojnë zjarre të cilat sapo kanë filluar dhe të pa dëmshme.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit365 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaDec 10, 2019