Primary tabs

Ndërhyrje operacionale, 2020

Të dhënat me frekuencë mujore mbi ndërhyrjet operacionale të kryera nga Agjencia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi. Për vitin 2020 janë raportuar deri në muajin Dhjetor, zjarre të lehta nënkuptojnë zjarre të cilat sapo kanë filluar dhe të pa dëmshme.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit363 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 06, 2021