Primary tabs

Ndërhyrje operacionale, 2016-2021

Të dhënat me frekuencë mujore mbi ndërhyrjet operacionale të kryera nga Agjencia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi. Sqarojm se zjarre të lehta nënkuptojnë zjarre të cilat sapo kanë filluar dhe të padëmshme.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit6.56 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 15, 2021