Primary tabs

Mungesat në kopshte, 2017-2021

Të dhëna mujore mbi numrin e mungesave të fëmijëve në kopshtet publike të Tiranës. Raportimi për këto të dhëna ka nisur në Shtator 2017 nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF) pasi në këtë muaj kopshtet kaluan në varësi të Bashkisë Tiranë. Qelizat bosh nënkuptojnë mungesë raportimi. Nga Shtator 2019 kopshti Shkoza e Vjetër është bashkuar me kopshtin Shkozë e Re ndaj shifra e raportuar jep të dhënat për të dy kopshtet bashkë, ndërsa Kopshti Sauk duke qënë se ka dy godina të ndryshme është ndarë në Kopshti Sauk i vjetër "Borëbardha" dhe Kopshti Sauk i Ri. Kopshti "Kodër Kamëz" ka kaluar në Kopshtin e ri Nr.63 "Shtëpiza Magjike" i cili është hap në muajin Shkurt 2020. Përllogaritja e numrit të mungesave për muajin Mars 2020, për arsye të izolimit nga COVID-19, i cili filloi më datë 10.03.2020, janë bërë vetëm për datat (1-9 mars 2020). Për muajt Pril dhe Maj 2020 të dhënat për mungesat e fëmijëve në kopshte janë 0 pasi ky institucion ka qënë mbyllur për shkak të COVID-19. Kopshti Sauk i vjetër "Borëbardha", në datën 10.10.2020 ka kaluar në kopësht me drekë. Kopshti Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë i hapur gjatë muajit Prill 2021.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit22.94 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaNov 18, 2021