Primary tabs

Mungesat në çerdhe, 2019

Numri i mungesave të fëmijëve në çerdhet publike të Tiranës. Raportimi për këto të dhëna kryhet nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve(QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit2.65 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaApr 17, 2020