Primary tabs

Mungesat në kopshte, 2019

Të dhëna mujore mbi numrin e mungesave të fëmijëve në kopshtet publike të Tiranës. Raportimi për këto të dhëna bëhet nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF) . Nga Shtator 2019 kopshti Shkoza e Vjetër është bashkuar me kopshtin Shkozë e Re ndaj shifra e raportuar jep të dhënat për të dy kopshtet bashkë, ndërsa Kopshti Sauk duke qënë se ka dy godina të ndryshme është ndarë në Kopshti Sauk i vjetër "Borëbardha" dhe Kopshti Sauk i Ri.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit4 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 21, 2020