Primary tabs

Mjetet e pastrimit, 2019

Të dhëna mbi numrin e mjeteve që përdoren për shërbimin e pastrimit si dhe numri i punëtorëve të pastrimit raportuar Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit. Sqarojmë se te të dhënat mbi punojësit nuk përfshihen punonjësit e administratës dhe Task-Forcës.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit223 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 16, 2020