Primary tabs

Mjetet e pastrimit, 2016-2021

Të dhënat mbi numrin e mjeteve që përdoren për shërbimin e pastrimit si dhe numri i punëtorëve të pastrimit raportuar nga Drejtoria e Përgjithshmee Pastrimit dhe Gjelbërimit (Dpn1). Sqarojmë se te të dhënat mbi punojësit nuk përfshihen punonjësit e administratës dhe Task-Forcës.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit4.63 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 20, 2021