Primary tabs

Parqe & Zona rekreative 2017

Të dhëna mbi punimet e kryera gjatë vitit 2017 nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) për mirëmbajtjen e parqeve dhe zonave rekreative.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit366 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 04, 2019