Primary tabs

Parqe & Zona rekreative 2019

Të dhëna mbi punimet e kryera për mirëmbajtjen e parqeve dhe zonave recreative në Tiranë. Të dhënat raportohen nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) dhe jane gjashtemujore.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit475 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 15, 2020