Primary tabs

Parqe & Zona rekreative 2016

Të dhëna mbi punimet e kryera gjatë vitit 2016 për mirëmbajtjen e parqeve dhe zonave rekreative nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR). Fondi i Zhvillimit ka kryer mbjellje në Parkun e Madh të Liqenit në kuadër të një projekti me Bashkinë e Tiranës. Mbjelljet janë kryer vetëm në vitin 2016 ndaj të dhënat janë vjetore.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit445 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 04, 2019