Primary tabs

Mirëmbajtje në ndriçim, 2018

Të dhëna me frekuencë mujore mbi punimet e kryera nga Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve dhe Ndriçimit Publik për mirëmbajtjen e rrjetit të ndriçimit dhe vlera e tyre në lekë. Qelizat bosh nënkuptojnë vlerën 0 (zero).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.19 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 19, 2019