Primary tabs

Mirëmbajtje në gjelbërim, 2017

Të dhëna mbi mirëmbajtjen dhe shpenzimeve në hapësira publike si:Parqe dhe lulishte. Vlera(0) në qelizë nënkupton se nuk janë kryer mirëmbajte në parqe dhe lulishte,në muajit Maj, Korrik-Gusht 2017 nuk janë raportuar shpenzimet në lekë të kryera . Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit677 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 28, 2019