Primary tabs

Mirëmbajtje në gjelbërim, 2016

Të dhëna mbi mirëmbajtjen dhe shpenzimeve në hapësira publike si:Parqe dhe lulishte. Vlera(0) në qelizë nënkupton se nuk janë kryer mirëmbajtje në parqe dhe lulishte. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit487 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 28, 2019