Primary tabs

Mirëmbajtje në gjelbërim, 2016-2017

Të dhëna mbi mirëmbajtjen dhe shpenzimeve në hapësira publike si: Parqe dhe lulishte.Në muajit Maj, Korrik-Gusht 2017 nuk janë raportuar shpenzimet në lekë të kryera. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit13.97 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 28, 2019