Primary tabs

Mbjellje nga Donatorë, 2021

Të dhëna mbi mbjelljet në hapësirat publike që kryhen nga Donatorët. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme e Pastrimit dhe Gjelbërimit (Dpn1).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit545 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 23, 2021