Primary tabs

Mbjellje nga Donatorë, 2016-2021

Mbjelljet me bimësi dekorative në hapësirat publike nga Donatorë si dhe shpenzimet e kryera në lekë.Në muajit Korrik 2016, Maj dhe Dhjetor 2017 nuk janë raportuar shpenzimet e kryera. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme e Pastrimit dhe Gjelbërimit (Dpn1).

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit8.45 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 23, 2021