Primary tabs

Lloji i ngrohjes në institucione, 2016

Lloji i ngrohjes që përdoret në institucionet arsimore dhe qendrat sociale në Tiranë. Të dhënat raportohen me frekuencë vjetore nga Drejtoria e Përgjithshme Nr 3 e Punëtorëve të Qytetit (DPN 3).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit318 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 25, 2019