Primary tabs

Gjoba për aktivitete pa leje, 2016-2021

Të dhëna me frekuencë mujore mbi gjobat e vendosura për aktivitete pa leje sipas Njësive Administrative (Nj.A) raportuara nga Policia Bashkiake.Për vitin 2020 është raportuar muaji Janar-Dhjetor si dhe janë shtuar lagjet me nr.12, nr.13, nr.14 . Raportimi është deri në muajin Gusht 2021.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit10.96 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 15, 2021