Primary tabs

Gjoba në transportin publik, 2020

Të dhëna mujore mbi gjobat e vendosura për shkeljet e konstatuara në shërbimin e transportit publik urban raportuar për muajit Janar-Mars nga Agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit (AMK). Për muajin Prill nuk ka shkelje pasi janë pezulluar për shkak të pandemis .Qelizat boshe nënkuptojnë vlerën zero(0).

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit198 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaMay 07, 2020