Primary tabs

Frekuentimi në çerdhe, 2016 - 2022

Frekuentimi mesatar mujor i fëmijëve në çerdhet publike të Tiranës. Çerdhja Nr.33, Nr.21 dhe Nr.34 janë çerdhe të reja. E para është hapur në Tetor 2017 ndërsa dy të fundit në Shtator 2018. Çerdhja 63 është hapur në Shkurt 2020 dhe në të njëjtën periudhë është rihapur dhe Çerdhja 21. Përllogaritja e frekuentimit për muajin Mars, për arsye të izolimit nga COVID-19, i cili filloi më datë 10.03.2020, është bërë vetëm për datat (1-9 Mars 2020). Për muajt Pril dhe Maj 2020 të dhënat për frekuentimin e fëmijëve në çerdhe janë 0 pasi ky institucion ka qënë mbyllur për shkak të COVID-19. Çerdhja Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë gjatë muajit Prill 2021. Gjatë muajit Shtator 2021 është hapur Çerdhja 67 "BKT" një financim i Bankës Kombëtare Tregtare. Në muajin Tetor 2021 është hapur Çerdhja 5 "Sunny Hill". Raportimi për këto të dhëna ka nisur në Mars 2016 nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF).

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit32.96 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaAug 08, 2022