Primary tabs

Fluksi ditor i mjeteve, 2019

Fluksi mesatar ditor i mjeteve që qarkullojnë në disa prej rrugëve të Tiranës gjatë Tremujorëve I - IV 2019. Gjatë Tremujorit IV 2019 nuk janë kryer matje ne Bulevardin Zogu I pasi po kryhen punime. Të dhënat raportohen me frekuencë tremujore nga Drejtoria e Transportit e Trafikut Rrugor.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit839 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 31, 2020