Primary tabs

Fluksi ditor i mjeteve, 2020

Fluksi mesatar ditor i mjeteve që qarkullojnë në disa prej rrugëve të Tiranës gjatë Tremujorëve I-IV 2020. Të dhënat raportohen me frekuencë tremujore nga Drejtoria e Transportit e Trafikut Rrugor. Qelizat bosh në Bulevardin "Zogu I" dhe Rr e Durrësit tregojnë që nuk janë kryer matje për shkak të punimeve që kanë qenë duke u kryer në atë Tremujor.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit927 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaApr 23, 2021