Primary tabs

Fluksi ditor i mjeteve, 2016 - 2020

Fluksi mesatar ditor i mjeteve që qarkullojnë në disa prej rrugëve të Tiranës raportuar nga Drejtoria e Transportit e Trafikut Rrugor. Të dhënat për Vitin 2016 janë raportuar me frekuencë vjetore dhe qelizat bosh nënkuptojnë që nuk është kryer matje në ato rrugë. Gjatë Tremujorit IV 2019 dhe Tremujorët e vitit 2020 nuk janë kryer matje në Bulevardin Zogu I dhe Rr e Durrësit pasi kanë qenë duke u kryer punime në atë periudhë.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit18.9 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaApr 23, 2021