Primary tabs

Dendësia e popullsisë sipas viteve dhe NjA, 2009-2019

Dendësia e popullsisë sipas viteve dhe njësive administrative shprehur si numër banorësh për çdo Km 2 për vitet 2009-2019

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit2.38 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaMar 26, 2020