Primary tabs

Dendësia e popullsisë sipas njësive administrative, 2020

Dendësia e popullsisë 2020 sipas njësive administrative e shprehur si numër banorësh për çdo Km 2 e llogaitur si pjestim aritmetik i numrit të popullsisë me sipërfaqen në km2.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.11 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaMar 02, 2021