Primary tabs

Aplikues për ndihmë ekonomike, 2016 -2020

Të dhëna mbi numrin e aplikuesve të skemës së ndihmës ekonomike sipas kategorive sociale. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Mbrojtjes dhe Përfshirjes Sociale pranë Bashkisë Tiranë. Sqarojmë se është dhënë numri me i larte i perfituesve nga skema e NE/PAK për cdo 6-mujor.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit4.75 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaAug 17, 2020