Primary tabs

Aplikacioni Tirana Ime, 2016

Statistika mbi raportimet e kryera në aplikacionin Tirana ime sipas kategorive të raportimit prej 5 Janar 2016 kur dhe ka dalë live si app.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit499.12 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 15, 2019